NYHET

Vi besøker også Jøtul på årets kongress i Fredrikstad. Husk å melde dere på, fristen er 5/5.

Jøtul ASA er en av verdens eldste produsenter av ovner, innsatser og peiser, et ledende, verdensomspennende varemerke, og en global markedsleder etablert i 43 land på seks kontinenter. Tilpasning til lokale markeder, forhold og behov, er en viktig del av internasjonale suksess.

Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har de kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i 164 år. Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over. En stadig utvikling av konstruksjonsfaget er fremdeles det viktigste fortrinn i kampen om internasjonale markedsandeler. De tidløse produkter er bindeleddet mellom fortid og nåtid og har sin naturlige plass i moderne arkitektur. De er tuftet på norsk støpejernstradisjon og funksjonell, moderne design som både er nyskapende og på samme tid motstandsdyktig mot kortvarige trender.

Jøtul overlatt ingenting til tilfeldighetene, og de deler mer enn gjerne ekspertise og kunnskap gjennom bruksanvisninger og veiledninger, slik at deres ovn blir en livslang kilde til varme og komfort.

Jøtul ønsker å tilby våre kunder de absolutt beste ovnene, innsatsene og peisene. Derfor er alle produkter håndlaget i Norge av de ypperste materialene som er tilgjengelige.

http://jotul.com/no/hjem