NYHET

Sprengte årets stømbudsjett i første halvår.

I 365 år har det vært støpt jern i Ulefoss i Telemark. Kortreiste produkter, som er en del av landets kritiske infrastruktur. støpes i sand hos Ulefos Jernværk.


Men nå truer de stadig økende stømprisene virksomheten.

https://emagasin-ledelseogteknikk.lomedia.no/aktuelt/sprengte-arets-strombudsjett-i-forste-halvar-6.580.899394.9dfe7cc09b

Ulefos er et ledende nordisk selskap innen VA-segmenter etablert i 1657, med over 300 ansatte i Norden. I Norge har Ulefos ca. 230 medarbeidere, ved fabrikkene på Ulefoss og Kongsberg. Vi skal være i front som teknisk utvikler, rådgiver, produsent og leverandør av de mest fremtidsrettede og bærekraftige løsningene til våre kunder. 

Ulefos har en sentral posisjon som utvikler og leverandør til vann og avløp som samfunnskritisk infrastruktur. Våre VA-produkter ligger godt skjult under bakken, og innehar for de fleste en usynlig, men livsviktig funksjon som bidrar til å opprettholde hverdagen i de tusen hjem og næringer. Ulefos kumlokk, rister og rennesystem beskytter og tilgjengeliggjør infrastrukturen, og er godt synlig som en naturlig del av ethvert gate- og bymiljø. I parker, byrom og der folk ferdes, skaper våre utemiljøprodukter gode møteplasser.

https://ulefos.com/