NYHET

NSF Øst årsmøte

Vi ankom K.A Rasmussen (KAR) litt før kl. 14:00, onsdag 15 mars og ble mottatt av Thomas By som er Leder for Forskning og Utvikling hos KAR.

Det kom hele 20 stk. på samlingen, og vi ønsker spesielt våre svenske gjester velkommen. Vi startet med informasjon i kantinen og etter det ble det omvisning i støperi og produksjon.

Her hadde vi tre guider med god kunnskap om produksjonen ved Thomas, Ann Kristin og Kjetil. De er store på bl.a. å ″sy″ matter med spesiallegerte tråder.

Etter en fin omvisning ble det foretatt årsmøte i kantinen på KAR.

De er mange pensjonister i styret og denne gangen valgte to å gå ut slik at det kom inn yngre krefter for å fortsette arbeidet.

Vi takket av Helge Frang (Tizir) og Terje Lofthus (Metallco). Inn for disse kom Frode Rønningen fra Molstad og Inge Morten Kveen fra Metallco.

I tillegg gikk pensjonist Rune Brendaas (Ulefos) ut som vara, og inn kom her Jens Erlend Pedersen fra Østlandske Lettmetall.

Etter møtet gikk turen til La Perla som er en tyrkisk restaurant på Storhamar. Her ble det en god middag med løst snakk om støperier, leverandører og alt mellom himmel og jord 😊 etter middagen ble samlingen avsluttet