ANNONSØR

Spør oss om råd når nye produkter skal utvikles eller eksisterende modeller forbedres. Dette gir ofte utslag i bedre produkt til rimeligere pris. Vi tilbyr bistand med konstruksjon og design med sikte på å finne fram til den optimale utforming av produkt, samt valg av støpemetode/legering. Vår konstruksjonsavdeling bruker NX (unigraphics) som standardprogram for 3D – modellering

Modelltjenester

Norse Metal AS tilbyr kompetanse og tjenester innen design, forming og produsjon av modeller/former for støping. I tillegg tilbyr vi lagerplass for oppbevaring av modeller for våre kunder.

Metallstøp

Sandstøp i kobber- og aluminiumslegeringer er i hovedsak den støpeformen som benyttes av Norse Metal.

Gjennom tett samarbeid med maskingeringsfirma i Norge og Sverige kan vi levere ferdige produkter etter kundens spesifikasjoner. Våre samarbeidspartnere har gode referanser og moderne CNC maskinpark som mestrer de fleste utfordringer når det gjelder maskinering.

Metallimpregnering

Metallimpregnering for tetting av mikro-porrer er en prosess som Norse Metal har i eget hus. En to-komponents akrylplast gjør godset trykktett for luft, vann og olje. Alle metaller kan impregneres, i tillegg til plast og kjeramikk.

Montering

Montering ligger selvfølgelig inne i vårt tjenestespekter

For eksakte mål og siste finish er det selvfølgelig nødvendig med overflatebehandling etter at støpeprosessen er ferdig. Våre dyktige og dedikerte medarbeidere utfører denne jobben med den ypperste presisjon

Sertifisering

Norse Metal er ISO-sertifisert. Vi var også Achilles Sertifisering

http://norsemetal.com/