ANNONSØRNYHET

Om Kompositthuset.no 

Kompositthuset er butikken til Hans Claussen AS. Hans Claussen AS er et selskap som har en lang tradisjon innen kompositt og plastråstoff. Vi har hatt fokus på å selge til industri, men de siste årene har vi stadig solgt mer til småindustri og privatpersoner.Derfor har vi etablert en liten nettbutikk, kompostitthuset.no 

Kompositthuset ligger i Skuiveien 41 på Vøyenenga, og her har vi det meste av det man trenger for å produsere noe av kompositt. Her jobber også personer med lang fartstid innen fagfeltet som kan hjelpe deg med det du skulle lure på. 

Vi holder til i toppetasjen, eventuelt inn lagerdøren hvis den står åpen. Det er bare å komme innom! 

Hans Claussen AS er et familieeid selskap som ble etablert i Bergen i 1889. Hans Claussen utvidet til Oslo i 1914, og i dag er det fra Bærum utenfor Oslo vi styrer vår virksomhet. Vi er distributør av råvarer innen kompositt, lim og termoplast. I tillegg distribuerer vi maskiner og utstyr til diverse industri, primært innen plast. Tidligere hadde vi også distribusjon av næringsmidler, men denne virksomheten ble overtatt av Storms AS 1. september 2014. Her er Hans Claussen AS nå engasjert på eiersiden. 

Hans Claussen AS leverer materialer til kunder i hele Norge. Vårt hovedkontor ligger i Skuiveien 41, rett utenfor Oslo. Her har vi et lager, men våre hovedlager har vi i Arendal og Fredrikstad. I utgangspunktet går alle varer fra en av disse lokasjonene, men ved kjøp av store kvantum går vareflyten direkte mellom produsent og våre kunder. 

Vårt fokus har alltid vært å knytte til oss solide leverandører med høy kompetanse, upåklagelige materialer og evne og vilje til å følge opp kunder i det norske markedet. Våre kunder er alt fra privatpersoner til store firma, og uavhengig av hvem du er og hva du ønsker skal du alltid bli godt tatt vare på hos oss. 

Grunnet stor etterspørsel fra privatpersoner og mindre firma som ønsker å kjøpe komposittmaterialer i mindre kvantum har vi etablert en nettbutikk – https://www.kompositthuset.no. Kompositthuset skal være en «onestop» nettbutikk for deg som skal handle komposittmateriale. Du kan også komme og besøke oss i Skuiveien 41. 

https://hc-as.no/#hans-claussen-as  

Velkommen til ebalta! 

I mer enn 40 år har selskapet ebalta Kunststoff GmbH vært en ledende produsent av polyuretan- og epoksyharpikser for form- og verktøyfremstilling, design og støperimodellfremstilling samt for kompositter, hurtigprototyping eller elektrostøping. 
Løsninger fra ebalta brukes med suksess over hele verden innen bil, luftfart, maskinteknikk, jernbanekonstruksjon, medisin, etc. Dette er sikret av våre ansatte ved Rothenburg ob der Tauber-anlegget, samt verdensomspennende salg. 

Våre mangfoldige produkter og tjenester inkluderer: 

  • Epoksy- og polyuretanplater i forskjellige tykkelser 
  • Nesten nettformede PU-blokker for sømløse modeller og verktøy inkludert produksjon av negative former 
  • Støpemasser av polyuretan, universal- og lamineringsharpikser, overflateharpikser, RIM- og vakuumharpikser, elastomerer eller elektrostøpeharpikser 
  • Påføringspasta inkludert liming med egen maskin og produksjon av bærekroppen 
  • Silikoner, hjelpematerialer og tilbehør for modell- og formkonstruksjon med plast 

 

https://www.ebalta.de/