ANNONSØRNYHET

 

I KAMP MOT KULDA SIDEN 1853 

Jøtul er en av verdens ledende produsenter av ovner, innsatser og peiser. Med bakgrunn i en stolt norsk tradisjon, har vi kombinert solid håndverk med kunsten å bekjempe kulde i mer enn 160 år. 

Dette er bakgrunnen for Jøtuls posisjon som markedsleder og det naturlige valget for kravstore kunder verden over. 

Norsk håndverk 

Norsk natur, kultur og håndverk er viktige bestanddeler i vårt DNA. Vår lidenskap for oppvarming, kombinert med håndverk som bringer fram estetikken i tingene vi omgir oss med til hverdags, er kjernen i Jøtuls sjel. En stadig utvikling av konstruksjonsfaget er fremdeles vårt viktigste fortrinn i kampen om internasjonale markedsandeler. 

 

Tidløst design 

Våre tidløse produkter er bindeleddet mellom fortid og nåtid og har sin naturlige plass i moderne arkitektur. De er tuftet på norsk støpejerns tradisjon og funksjonell, moderne design som både er nyskapende og på samme tid motstandsdyktig mot kortvarige trender. Selv om estetikk til en viss grad kommer an på personen som ser, innebærer god design mer enn det som umiddelbart møter øyet. Hos Jøtul er vi overbevist om at form skal følge funksjon. 

https://youtu.be/k9VkwpghHJk

En kilde til kunnskap 

Fornuftige kunder kjøper Jøtul fordi de vet at ingenting er overlatt til tilfeldighetene. 

Det er med betydelig stolthet vi designer og produserer verdens beste ovner, innsatser og peiser i støpejern. 

Stoltheten næres av at kundene våre verdsetter disse produktene. Det er vår drivkraft å gjøre brukerne fornøyd, og vi deler mer enn gjerne vår ekspertise og kunnskap gjennom bruksanvisninger og veiledninger, slik at deres Jøtul blir en livslang kilde til varme og komfort. 

Kvalitet som varer 

Vi ønsker å tilby våre kunder de absolutt beste ovnene, innsatsene og peisene. Derfor er alle våre produkter laget av de ypperste materialene som er tilgjengelige. Den enestående holdbarheten er grunnen til at Jøtul tilbyr markedets lengste garanti. Da er det kanskje ikke så merkelig at vår F602 er historiens mest solgte og kopierte peis. 

 Støpejern – foretrukket av generasjoner 

Vi har gode argumenter for valget av støpejern i våre produkter. 

Først og fremst er det ekstremt holdbart. Det er lett å skifte deler, og de beholder fasongen selv etter mange års bruk. Slik sikrer vi at eksempelvis dørene ikke får glipper, og at hengsler og lukkemekanismer er pålitelige selv etter langvarig belastning. Reservedeler forlenger levetiden til et Jøtul produkt. 

Varme fra Norge 

Vår lidenskap for oppvarming og vår lange erfaring med å mestre det skandinaviske klima, har lært oss at varme er mer enn det som kan måles av et termometer. 

 Våre produkter ivaretar verdier som den knitrende lyden fra brennende ved, innsynet til en vakker flamme, effektiv brenselsutnyttelse for miljøvennlig oppvarming og tidløs design.

Jøtul i verden 

Jøtul er et ledende, verdensomspennende varemerke, og en global markedsleder etablert i 45 land på seks kontinenter. Vår tilpasning til lokale markeder, forhold og behov, er en viktig del av vår internasjonale suksess.

https://www.jotul.no/