ANNONSØR

Østlandske Lettmetall er en ledende bedrift innen støping og maskinering av deler i aluminium i Norge. 30 års erfaring har gitt oss en bred, faglig kompetanse som i dag gjør at vi leverer produkter i toppklasse.

Maskineringsverkstedet

Vår brede maskineringspark består av nye, moderne CNC-maskiner og utgjør en optimal verktøypark for kraftig, hurtig og presis maskinering.

Vi har backup-kapasitet på nesten alle våre maskiner.

Arbeidsområder:

– Horisontale fresemaskiner: X800, Y800, Z800 mm. Fastems system m/20 stk. palletter.

– Vertikale fresemaskiner: X1000 – X1600, Y530 – Y650, Z510 – Z650 mm.

– Dreiekarusell (Mølle): Dr. dia. ø2200, X1330, Z1200 mm.

– Dreiesenter/Dreiebenker: ø270 – ø300, dr. lengde 300 – 500 mm.

Vi bruker Virtual GIBBS for programmering av de styrte CNC-maskinene.

3D Teknologi

Vi har egen konstruksjonsavdeling med teknisk ekspertise som utfører tjenester innen konstruksjon og design. Ut ifra kundens tegninger og idéer finner vi tilvirkningsmetoder som sikrer at den ferdige komponent fungerer som den skal og gir god økonomi i utvikling og produksjon. Fremstilling av modeller, kjernekasser og støpeverktøy/kokiller produseres på eget hus. Vi bruker Solid Works som tegne- og konstruksjonsprogram.

I mars 2008 flyttet vi inn i nye, moderne lokaler. Vi har topp moderne utstyr og ikke minst dyktige og motiverte medarbeidere som gjør at vi utfører oppgaver på et meget høyt nivå hva angår presisjon og kvalitet. Vi kan tilby stykk- og serieproduksjon av deler støpt i sand eller kokille i de fleste aluminiumslegeringer, spesiallegeringer og komposittlegering.   Vi har en topp moderne maskinpark med CNC–styrte maskiner og kan tilby en komplett levering av støpte og maskinerte deler. Vår kvalitetspolitikk går ut på å gi våre kunder høy service og produkter og tjenester med riktig kvalitet i henhold til spesifikasjoner og inngåtte avtaler.

http://www.lettmetall.no/index.htm

Etter at Tepas kjøpte Østlandske Lettmetall er staben økt fra 22 til 32 medarbeidere.

https://www.total-gruppen.no/aktuelt/2019/05/fant-drommejobber-ved-ostlandske-lettmetall