NYHET

Vi besøker Sleipner på årets kongress i Fredrikstad. Husk å melde dere på, fristen er 5/5.

Sleipner har vært i båtfolkets tjeneste siden 1908 og sysselsetter i dag ca. 120 mennesker fordelt på hovedkontoret i Fredrikstad og salgskontorene i Sverige, Finland, Østerrike og England, samt plaststøpefabrikken Bjesta Plast AB.

Hovedproduktet i de første 70 årene var båtmotorer og propellutstyr, og det er mange av dagens båteiere som kjenner Sleipnermotorene gjennom historier fra både far, bestefar, og ja, endog oldefar.

Sleipner har gjennom all tid vært kjent for kvaliteten på sine produkter, og i gamle dager var de en av få motorprodusentene i Norge som hadde eget støperi, og har i dag en fabrikklinje med en vesentlig andel av egenproduserte komponenter.

Tuftet på kvalitetstradisjon, den forståelsen medarbeiderne har for den absolutte tekniske kvaliteten på ethvert produkt og ikke minst att de fleste ledere, selgere, ingeniører (og flere) på Sleipner er båtfolk selv, er Sleipner i dag den klart største og ledende produsenten av thrustersystemer. Faktisk bruker de aller fleste av de ledende internasjonale båtmerkene Side-Power thrustere fra Sleipner.

De eksporterer også mye av andre produksjonsprodukter slik som hydrauliske styresystemer og propellutstyr.

Dersom du velger ett produkt fra Sleipner kan du være sikker på att de vil gjøre sitt aller beste for att du skal bli fornøyd.

https://sleipner.no/