NYHET

Hei alle støperivenner.

 

Det er med tungt hjerte jeg må si at Støperikongressen 2020 – AVLYSES

 

Som dere selv har sett/ hørt er nå Korona Pandemi i ferd med å blomstre opp igjen i Norge (og i flere land), og Folkehelseinstituttet og regjeringen fortsetter med de strenge krav som kreves for å holde dette i sjakk.

Vi har allerede flyttet kongressen fra mai til oktober, men med det opplegget og de fasiliteter vi har lagt opp til er det dessverre ikke mulig å gjennomføre den uten at vi bl.a. kommer for nær hverandre.

 

Men vi vil prøver igjen i MANDAL 7-8 mai neste år.

Da skal vi feire vårt 101 år med brask og bram i stedet. 😊

 

Ønsker du å delta neste år kan det være mulig å stå på listen fortsatt så slipper vi å foreta noen endringer i forhold til det.

Det vil forenkle en god del for komiteen.

 

Så vi gjør det da slik at de vi ikke hører noe fra innen 2021.01.01, regner vi med vil være vider påmeldt til kongressen i mai 2021.

De fleste ble med fra mai til oktober, så det er jo mulig vi kan forlenge den perioden til mai neste år for de fleste også?

 

For de som ikke ser mulighet til å være med i mai 2021, må disse melde seg av før nyttår, så vil vi få tilbakebetalt de påmeldingsavgifter som er kommet inn, slik at dette blir i orden.

 

Vi vil kontakte de sponsorer som har ønsket å hjelpe oss å gjennomføre kongressen med å betalt inn sin sum, og da høre om de sponsormidler videregis til kongressen i 2021.

Dessverre har vi fått noen utgifter allerede på de tiltak som vi gjennomføre, så vi får prøve å få de med videre til neste år også.

 

Ta fortsatt vare på hverandre og dere selv, så ses vi i mai neste år.

 

Med hilsen

Frode Amundsen

Styreleder | Norges Støperitekniske Forening

☎+47 459 63 544

☎+47 958 65 978