Ukategorisert

Ulefos er ny partner i foreningen!

Ulefos er et ledende nordisk selskap innen vannindustrien etablert i 1657, med over 300 ansatte i Norge, Sverige, Finland og Danmark. I Norge har Ulefos ca. 230 medarbeidere fordelt på 2 lokasjoner, Ulefoss og Kongsberg. Ulefos har som målsetning å være i front som teknisk utvikler, rådgiver, produsent og leverandør av de mest fremtidsrettede og bærekraftige løsningene.

Vi er derfor glade for at Ulefos nå har tatt steget opp fra medlem til Partner i Norges støperitekniske forening!

Rent vann fra en trygg drikkevannskilde er noe de fleste tar som en selvfølge i Norge. Rent vann er også kanskje den viktigste forutsetningen for god helse. Løsningene Ulefos leverer er ikke alle like synlige for folk flest. De fleste av produktene og løsningene graves ned under bakken. Som en del av en av deres samfunnskritiske infrastrukturer, som sørger for at vann og avløpssystemet fungerer som det skal ut til forbrukerne. 

Slik bidrar Ulefos hver eneste dag til å opprettholde hverdagen i de tusen hjem og næringer.

På toppen av infrastrukturen – for å beskytte, drenere og sikre – ligger Ulefos gategodsprodukter i form av kumlokk, rister og slukløsninger, som en naturlig del av ethvert gate- og bymiljø. Ved byggeplassen legges betongkummer, renner, rister, trinn – slik at nye bygg og utemiljø tar form og blir til glede i mange mange år fremover. I parker, byrom, på kirkegårder skaper deres parkbenker og øvrige utemiljøprodukter gode møteplasser og miljø der hvor folk ferdes.

Ulefos består i dag av fire forretningsområder VA-teknikk, gategods, bygg og anlegg, og utemiljø. Les mer om de ulike områdene under og ikke nøl med å ta kontakt med Ulefos om de kan bistå med sin ekspertise.

VA Teknikk

Ulefos er norsk ventilprodusent med egen fabrikk på Kongsberg. Her produseres hovedtyngden av vårt sortiment innen VA-teknikk, i tillegg til at vi forhandler kvalitetsprodukter fra utvalgte leverandører. Som norsk produsent har vi full kontroll på hele verdikjeden fra A-Å, vi kjenner norske forhold og våre produkter er testet og laget for et nordisk klima.

Se VA sortimentet

Gategods

Ulefos er Nordens ledende produsent av gategods, med egen fabrikk Ulefos Jernværk på Ulefoss i Norge. Våre produkter er av høyeste kvalitet med lang levetid, produsert med kortreist resirkulerbart skrapjern, og med vannkraft fra eget vannkraftverk. Slik kan vi med hånden på hjertet si at vi tilbyr markedets mest bærekraftige produkter.

Se gategods sortimentet

Bygg og anlegg

Ulefos bygg-, anlegg og utemiljøavdeling har lang og allsidig erfaring innen fagfeltet. Med solid teknisk og praktisk kompetanse, leverer vi produkter og rådgivning til entreprenører, anleggsgartnere og landskapsarkitekter.

Se bygg -og anlegg sortimentet

Utemiljø

Ulefos produserer og leverer utemiljøprodukter av høyeste kvalitet og med lavets mulig fotavtrykk på miljøet. Våre parkbenker, ledelinjer og tregruberister finnes i parker, gatemiljø og på andre felles møteplasser utendørs over hele landet. Vi fører også et stort sortiment produkter fra solide og nøye utvalgte kvalitetsleverandører.

Se utemiljø sortimentet